Ik was de eerste keer gezakt voor mijn motor theorie. Via deze website heb ik daarna veel geoefend. Ik ben daarna geslaagd met maar 3 fouten! Bedankt Gratis-theorie-examen.nl!

Start gratis theorie-examen
Ruim 450.000 leerlingen gingen je voor

Kandidaat kan zijn examentijd zelf indelen

Het is vanaf 1 juli mogelijk om door het theorie examen heen te bladeren voor auto, motor en bromfiets. Ook kunnen de kandidaten de examenvragen markeren en op het einde beantwoorden. Deze nieuwe mogelijkheden zijn al eerder getest en werd goed ontvangen door de kandidaten.

Nieuwe functies Theorie-examen CBR

In het nieuwe examen kunnen kandidaten zelf hun examentijd indelen. Gemarkeerde vragen kunnen ze op een later moment beantwoorden. Er is dan ook geen antwoordtijd per vraag meer ingesteld. Boven in het scherm wordt getoond hoeveel tijd hij nog heeft voor het hele examen.

De nieuwe mogelijkheden zijn al uitgeprobeerd op de op de examenplaatsen in Amsterdam, Arnhem, Barendrecht, Eindhoven en Zwolle. Op die dag zijn ruim 1.200 kandidaten op examen geweest. Na afloop werden kandidaten ondervraagd. Ruim driekwart van de kandidaten maakte gebruik van de blader- en markeerfunctie. Van hen gaf 96 procent aan het prettig te vinden dat ze hun eigen tijd konden indelen.

Toegevoegd op 01-07-2018
Leestijd 2 minuten

  • Volledig gratis
  • Onbeperkt
  • Altijd up-to-date
Start gratis oefen examen